ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με όλα τα νέα αποκτήματα στη Λεωφόρο ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανουέλ Ρόκα πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό και τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων.

Όλους τους νεοαποκτηθέντες στην διάθεση του θα έχει ο Μάνουελ Ρόκα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε τους Κλάγιτς, Ντουαλά, Μαλσά και Πετρόπουλο στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους πράσινους.

Βέβαια ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να κόψει τέσσερις εξ αυτών πριν την έναρξη του αγώνα αλλά είναι γεγονός πως θα έχει πλέον περισσότερες λύσεις ενόψει της συνέχειας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Κλάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόϊτσεφ, Μαλσά, Ντουάλα, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ, Πετρόπουλος.

Όσο για τη προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ για αρκετή ώρα ο κ. Ρόκακαι οι παίκτες τουΠλατανιάδούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ