ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Ντίνα ο Πλατανιάς κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Ντίνα ο Πλατανιάς κόντρα στον Ολυμπιακό
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που είχε υποστεί και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/10, 19.30) με τον Ολυμπιακό. Ποιοι θα είναι διαθέσιμοι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης” (28/10/15, 19.30) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Το πρόγραμμα της Τρίτης (27/10) περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στον αυριανό αντίπαλο του Πλατανιά, καθώς και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για την αναμέτρηση. Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Μουνάφο, Ράμος, Τσουράκης, Τζιλβάν, Πάγκαλος, Ρενάτο, Σκουλουδάκης, Ντίνας, Τσιμόντζι.

Ο γκολκίπερ Κέβιν Ολιμπά εξακολουθεί και μένει εκτός αποστολής, ενώ επέστρεψε ο Ντίνας, μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη (28/10) για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Θα επιστρέψει στη βάση της την Πέμπτη για να ξεκινήσει αμέσως η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλονή στα Περιβόλια.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ