ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με Γιακουμάκη, Μπανανά απέναντι στη Βέροια

Με Γιακουμάκη, Μπανανά απέναντι στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τη Βέροια, στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Γιώργος Γιακουμάκης και Γιαγιά Μπανανά. Απών ο τιμωρημένος Βιτάλι Πριντέτα.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Βέροια (12/03, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το τέλος της σημερινής (11/03) προπόνησης ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τη "Βασίλισσα του Βορρά".

Σ' αυτή συμπεριλήφθηκαν κανονικά ο Γιώργος Γιακουμάκης, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, καθώς κι ο Γιαγιά Μπανανά που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Αντίθετα, εκτός επιλογών του έμπειρου τεχνικού βρίσκεται ο Βιτάλι Πριντέτα που συμπλήρωσε κάρτες και επιλέχθηκε να απουσιάσει απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνεβιτς, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μπανανά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ