ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με έμφαση στην τακτική ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κυριακή την ΑΕΚ έχοντας ως στόχο να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να αποχαιρετήσει την κατηγορία κερδίζοντας όσα μπορεί περισσότερα από τα ματς που απομένουν.

Τη Κυριακή ο Πλατανιάς υποδέχεται την ΑΕΚ με τους παίκτες της ομάδας των Χανίων να γνωρίζουν ότι το μόνο που έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να αποχαιρετήσουν τη κατηγορία κερδίζοντας όσα μπορούν περισσότερα.

Το Σάββατο ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να δίνει έμφαση στην τακτική ενώ μπόρεσε να βγάλει και πάλι μια 18άδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της, για το αυριανό (15/4/18, 7:30μ.μ.) παιχνίδι στα Περιβόλια με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μάλεμε, δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στην λειτουργία της ομάδας, στις στημένες φάσεις.

Μετά του τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός τουΠλατανιά,Γιάννης Χατζηνικολάου,ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:

Κασωτάκης, Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Σάαντο, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Μαλσά, Ντουαλά, Ενσικουλού, Σινγκ, Κασάλιτσα, Ουντόζι".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ