ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με απουσίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πλατανιάς

Με απουσίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πλατανιάς
Στάθης

Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα.

Χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/10) με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Πλατανιά. Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής παίκτης που λογίζονται ως βασικοί και να συμπεριλάβει στην 18άδα κάποιους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο τραυματίας Μανούσος αλλά και οι Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκνιάτιτς και Μενδρινός. Αντίθετα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ο Στάθης που εξέτισε την τιμωρία του και ο Ζίκο που ξεπέρασε έναν τραυματισμό που είχε υποστεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (26/10, 19:30) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη”, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα και αποτελείται από 18 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι:

Σωτηρίου, Κοκαλλάς, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Γιορέντε, Τσουράκης, Ντιλαβέρ, Ηλιάδης, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Κάργας, Πριντέντα, Στάθης, Μπανάνα".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ