ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με αλλαγές κόντρα στην Σπάρτη ο Πλατανιάς

Με αλλαγές κόντρα στην Σπάρτη ο Πλατανιάς
Ηρακλής, Πλατανιάς, Μπανανά, Ζιαμπάρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα στα παιχνίδια του Πλατανιά και θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Σπάρτη την Τρίτη (29/11).

Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί την Τρίτη (29/11) τη Σπάρτη στα Χανιά στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανή στο θεσμό.

Οι γηπεδούχοι αν ηττηθούν θα αποκλειστούν καθώς είχαν χάσει και το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο έμπειρος τεχνικός στην αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε νέα πρόσωπα και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (29/11. 15:00) αναμέτρηση με την Σπάρτη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ο τεχνικός του Πλατανιά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι:

Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ζίκο, Παπανικολάου, Γιορέντε, Τσουράκης, Ντιλαβέρ, Ηλιάδης, Ντίνας, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης".

2ος Όμιλος

1. Σπάρτη 3 (4-0)
2. Ολυμπιακός 3 (3-0)
3. Πλατανιάς 0 (0-3)
4. Χανιά 0 (0-4)

Τρίτη 29/11
15:00 Πλατανιάς-Σπάρτη

Πέμπτη 1/12
19:30 Χανιά-Ολυμπιακός

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ