ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μαναρώλης: "Χαρακτήρα τελικού όλα τα ματς"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πλατανιά. Νίκος Μαναρώλης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έβγαλε εκτός προγραμματισμού όποιο πλάνο είχε η ομάδα του.

Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να δείξει τίποτα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Νίκο Μαναρώλη.

Ο νεαρός προπονητής τόνισε βέβαια πως στον Πλατανιά δεν μπορούν να μένουν μόνο σε αυτό το τέρμα αλλά πρέπει να κοιτάξουν μπροστά ενόψει της συνέχειας.

"Για το παιχνίδι σήμερα θα πω ότι παρόλο που είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολο, εντούτοις το γρήγορο γκολ μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού. Όταν έρχεσαι στο Καραϊσκάκη και παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα σε συνθήκες δύσκολες για εμάς, καταλαβαίνετε ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι για εμάς. Σαν ομάδα χρειαζόμασταν μία καλή εμφάνιση για θέματα αυτοπεποίθησης λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας. Βγήκαμε εκτός προγραμματισμού με το γρήγορο γκολ και οι αλλαγές των τραυματιών δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε το παιχνίδι ως προς την εικόνα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως βελτιώθηκε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας γεμίζει αισιοδοξία για το επόμενο ματς. Δεν έχουμε τα περιθώρια να μεμψιμοιρούμε, θα πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή και να δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Να πάμε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα. Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια παίρνουν χαρακτήρα τελικού και πρέπει να αρχίζουμε να μαζεύουμε βαθμούς”.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ