ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μαγνητική ο Αγκιλέρα

Μαγνητική ο Αγκιλέρα
INTIME SPORTS

Ο Αγκιλέρα αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η επόμενη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους παίκτες του Πλατανιά να είναι στεναχωρημένοι καθώς η πολύ καλή εμφάνιση τους δεν συνοδεύτηκε από νίκη την οποία και δικαιούνταν με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Όλοι είδαν όμως πως η ομάδα των Χανίων στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση της ομάδας ικανοποίησε άπαντες.

Την Κυριακή οι παίκτες του Πλατανιά βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας με τους βασικούς ποδοσφαιριστές να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Την Δευτέρα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει ρεπό και την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Την Δευτέρα τώρα θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Αγκιλέρα προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος στην ποδοκνημική και αν θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγώνων. Ο Ισπανός μέσος την Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση της ομάδας των Χανίων έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα αλλά το Σάββατο στο ζέσταμα της ομάδας του ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ