ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ξανά για Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

Ξανά για Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός
Κουλιμπαλί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά του Ουσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Στο Παρίσι βρέθηκε την Κυριακή (28/8) ο ποδοσφαιριστής (VIDEO).

Όπως φαίνεται το όνομα του Ουσμάν Κουλιμπαλί επανέρχεται στο προσκήνιο για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού οι πράσινοι έκαναν εκ νέου κρούση για τον 27άχρονο δεξιό φουλ-μπακ των Κρητικών.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως θα έχουμε θετική κατάληξη αν και καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Η πρώτη κρούση των πράσινων ήταν λίγο πάνω από τις 150.000€ και απορρίφθηκε με τυπικές διαδικασίες από τον Πλατανιά πριν λίγες εβδομάδες

Δεν αποκλείεται το deal να περιλαμβάνει και κάποιο αντάλλαγμα με τον Νίκο Μαρινάκη να είναι ο επικρατέστερος μιας και δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Θυμίζουμε πως ο Πλατανιάς έχει απορρίψει κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό ( Πολωνία ) για τον Αφρικανό άσο, ο οποίος κοστολογείται πάνω από 350.000€. Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Τα βρήκαν οι δυο ομάδες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ( 12:40 ) Παναθηναϊκός και Πλατανιάς τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα ( οι διαπραγματεύσεις ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή ), όμως υπάρχει μία μικρή διαφορά του παίκτη με τους πράσινους που αναμένεται να ξεπεραστεί. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα (29/8) να έχουμε τα ευχάριστα.

Ποιος είναι ο Κουλιμπαλί

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1989 στο Παρίσι και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ερασιτεχνική Μαντέ. Το 2008 πήρε μεταγραφή στην Γκινγκάμπ. Το 2009 μετακόμισε στην Μπρεστ όπου έμεινε για πέντε σεζόν για να τον πάρει ο Πλατανιάς το 2014.

Με τους Κρητικούς μετρά 52 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ένα εκ των οποίων απέναντι στον Παναθηναϊκό ( νίκη 3-2 για τους πράσινους στην Κρήτη ). Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και διακρίνεται για τον δυναμισμό του. Στα θετικά του επίσης η τρόπος που προωθεί το παιχνίδι και οι σέντρες του.

Από το 2011 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μάλι μετρώντας 18 συμμετοχές.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ