ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κομπλέ ο Πλατανιάς με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μανουέλ Ρόκα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό τους Κοροβέση, Μπούτνικ, Ενσικουλού που δεν έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ενισχυμένος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς. Ο Μανουέλ Ρόκα έχει στη διάθεση του τους Κοροβέσης, Μπούτνικ, Ενσικουλού που δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο.

Αντίθετα εκτός είναι ο Ντεβέσα που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πλατανιά και πλέον δεν υπολογίζεται όπως φυσικά και ο Στάθης που είναι θέμα ωρών να μείνει ελεύθερος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (21.12.17, 5:15μ.μ.) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο σημερινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις ταχύτητας, ενώ δόθηκε έμφαση και στην τακτική. Τέλος ο κ.Ρόκακαι οι παίκτες τουΠλατανιάδούλεψαν για αρκετή ώρα στις στημένες φάσεις.

Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ".

Κομπλέ ο Πλατανιάς με τον Ολυμπιακό
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ