ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

''Κολλάει'' του Τετέ στη Λεχ Πόζναν

''Κολλάει'' του Τετέ στη Λεχ Πόζναν
Τετέ INTIME SPORTS

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Τετέ στη Λεχ Πόζναν. Ο Πλατανιάς δεν συμφωνεί με τους Πολωνούς στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. ''Γελάνε'' με Κουλιμπαλί στην ομάδα των Χανίων.

Η μοναδική επίσημη πρόταση που έχει κατατεθεί στην ΠΑΕ Πλατανιάς είναι αυτή της Λεχ Πόζναν για τον Αμπντούλ Αζίζ Τετέ. Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, ωστόσο, δεν βρίσκει σύμφωνους τους διοικούντες την ομάδα των Χανίων. Για την ακρίβεια, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον παίκτη με βάση την πρόταση που έχουν κάνει οι Πολωνοί.

Καμία συμφωνία, λοιπόν, στην παρούσα φάση, την ίδια ώρα που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν ''καίγονται'' να πουλήσουν τον Γκανέζο χαφ, παρότι ο ίδιος μπορεί τον Ιανουάριο να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως να λάβουν χρήματα.

Αν τελικά δεν παραχωρηθεί ο 25χρονος Αφρικανός, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να του γίνει πρόταση διετούς ανανέωσης, καθώς είναι παίκτης τον οποίο εκτιμά και η διοίκηση και ο προπονητής Γιώργος Παράσχος.

Αναφορικά με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, στη διοίκηση της ομάδας των Χανίων ''γελούσαν'' με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, στα οποία αναφερόταν πως ο Πλατανιάς είπε ''όχι'' σε πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ της Μπεσικτάς για τον Αφρικανό δεξιό μπακ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ