ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κλείνει Λαζάρ, θέλει Ντουμίτρου λύσει συμβολαίων με δύο στον Πλατανιά

Κλείνει Λαζάρ, θέλει Ντουμίτρου λύσει συμβολαίων με δύο στον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στον Πλατανιά με τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων να θέλουν να κλείσουν άμεσα τις τρύπες στο ρόστερ ενώ παράλληλα προχωρούν και οι αποδεσμεύσεις.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στον Πλατανιά καθώς μετά τις συμφωνίες με Σωτηρίου και Γκνιάτιτς στην ομάδα των Χανίων είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν και τον Λαζάρ για να καλύψουν το κενό που αφήνει στη μεσαία γραμμή ο Τετέ. Οι άνθρωποι του Πλατανιά πάνε στα σίγουρα με λύσεις από την Ελλάδα καθώς ο πρώην μέσος του Παναιτωλικού που έμεινε ελεύθερος αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή και άπαντες γνωρίζουν την αξία του από την παρουσία του στην Super League.

Παράλληλα στην ομάδα των Χανίων εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης του Ντουμίτρου ως δανεικού από τη Νάπολι με τον πρώην επιθετικό της Βέροιας να είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Πλατανιά.

Πλην των μεταγραφών όμως εξελίξεις έχουμε και στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων και οι Περιστερίδης, Μπεριάν αποτελούν παρελθόν με τον σύλλογο των Χανίων να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους. Ο Περιστερίδης μάλιστα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές, Κώστα Περιστερίδη και Σκάρλα Χερόν Μπεριάν, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ