ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καζάκοι και Πολωνοί έρχονται για Μιλούνοβιτς

Καζάκοι και Πολωνοί έρχονται για Μιλούνοβιτς
Μιλούνοβιτς INTIME SPORTS

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο Λούκα Μιλούνοβιτς του Πλατανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, εκπρόσωποι ομάδων από Πολωνία και Καζακστάν θα είναι στο ματς με τον Λεβαδειακό προκειμένου να τον τσεκάρουν από κοντά.

Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν ο Λούκα Μιλούνοβιτς σημείωσε τέσσερα γκολ σε 24 παιχνίδια. Εφέτος σε επτά ματς έφτασε στον ίδιο αριθμό τερμάτων, πραγματοποιώντας εμφανίσεις οι οποίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες του Πλατανιά και είναι γενική η εκτίμηση πως όταν είναι σε καλή μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν φαξ, στα οποία αναφέρονται πως εκπρόσωποι δύο ομάδων, από Καζακστάν και Πολωνία, θα τον δουν από κοντά στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, με τον Λεβαδειακό. Το συμβόλαιο του διεθνούς με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2017.

* Ο Σελίν ακολούθησε την Τρίτη (10/11) ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκνιάτιτς που έχει υποστεί θλάση α' βαθμού κάνει θεραπεία. Ο Μιλούνοβιτς έχει πάρει άδεια προκειμένου να βρεθεί για λίγες μέρες στην Σερβία για προσωπικό του θέμα. Ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος σε ασκήσεις κατοχής σε περιορισμένο χώρο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ