ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κατήγγειλε φραστική επίθεση από τον Καραπαπά ο Παράσχος

Κατήγγειλε φραστική επίθεση από τον Καραπαπά ο Παράσχος
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φραστική επίθεση από τον Κώστα Καραπαπά κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πλατανιά το βράδυ της Τετάρτης (26/10) στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε με νικητές (3-0) τους Πειραιώτες, ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, φέρεται να δέχτηκε φραστική επίθεση από τον διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Αυτό υποστηρίζει ο Παράσχος, μία μέρα μέρα μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης. Ο Μακεδόνας προπονητής κατήγγειλε ότι ο Καραπαπάς τον εξύβρισε δίχως λόγο και αιτία λίγο πριν από την έναρξη του ματς. Μάλιστα για αυτό τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα sportfmxania.gr, λέγοντας τα εξής:

"Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ.Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί “καραγκιόζη και νούμερο”. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ