ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κατ' αρχήν διαφωνία Πλατανιά - Ανγκούλο

Κατ' αρχήν διαφωνία Πλατανιά - Ανγκούλο
Ανγκούλο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αντίθεση με τους Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, η περίπτωση του Ιγκόρ Ανγκούλο στον Πλατανιά παρουσιάζει δυσκολίες στην παρούσα φάση. Αισιοδοξία, όμως, για αίσια κατάληξη και ανανέωση.

Η αρχή στον Πλατανιά έγινε με την παραμονή του προπονητή Γιώργου Παράσχου. Ακολούθησε αυτή του Φανούρη Γουνδουλάκη και τώρα γίνονται συζητήσεις με τους Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον Σκαρντοβέλι και Ιγκόρ Ανγκούλο.

Όλα δείχνουν ότι με τους δύο πρώτους, με τον Σέρβο χαφ και τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, θα επιτευχθεί συμφωνία. Φαίνεται ότι απομένουν λεπτομέρειες για τις υπογραφές. Στην παρούσα φάση δεν ισχύει το ίδιο με τον τρίτο... της παρέας, τον Ισπανό επιθετικό.

Ο 32χρονος δεν έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έχει κατατεθεί, αλλά οι επαφές θα συνεχιστούν. Στην ομάδα των Χανίων εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι και με αυτόν θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει deal, τότε δεδομένα θα ψάξουν για αντικαταστάτη του. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ανγκούλο κατέγραψε 28 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 8 γκολ.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ