ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Και επισήμως στον Πλατανιά ο Στάθης

Και επισήμως στον Πλατανιά ο Στάθης
Στάθης

Παίκτης του Πλατανιά είναι και τυπικά ο Γιάννης Στάθης. Ο 29χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και καλύπτει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ξανά στην Κρήτη ο Γιάννης Στάθης, Ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη μεγαλόνησο αλλά για λογαριασμό του Πλατανιά αυτή τη φορά. Την Παρασκευή (2/9) ο 29χρονος μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους "ερυθρόλευκους", καλύπτοντας το κενό που είχε προκύψει.

Ο Στάθης πέρασε από τον ΟΦΗ το 2013-2014 και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-2015, για να ακολουθήσει για άλλο τόσο χρονικό διάστημα ο Λεβαδειακός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό.

Και επισήμως στον Πλατανιά ο Στάθης

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Στάθη. Ο 29χρονος αμυντικός (20 Μαϊου 1987), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας". Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς μπήκε σε αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα μετά την πώληση του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπογράφει για 2 χρόνια στον Πλατανιά ο Στάθης
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ