ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ιτούα: "Να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν"

Ιτούα: "Να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν"

Ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά για την μετακίνηση του στην ομάδα των Χανίων, τις πρώτες του εντυπώσεις αλλά και τους στόχους του, προσωπικά όσο και ομαδικά.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ελληνική Super League και να βοηθήσει τον Πλατανιά Χανίων να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε., μία μόλις ημέρα μετά την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Ο 26χρονος αμυντικός από το Κονγκό, με γαλλικό διαβατήριο, σημείωσε, επίσης, ότι οι πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα είναι θετικές και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα στα αποδυτήρια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από, εξ αρχής, οι συμπαίκτες του είναι δίπλα του και τον βοηθούν προκειμένου να εγκλιματιστεί το ταχύτερο δυνατόν.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, διετούς διάρκειας, με τη Χανιώτικη ομάδα, η σύντροφός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, σημειώνοντας ότι περιμένει την οικογένειά του να έρθει στον Πλατανιά για εγκατάσταση τους επόμενους μήνες.

Αναλυτικότερα, ο Μπερνάρ Οσάνγκα Ιτούα δήλωσε τα εξής:

Για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά:
«Έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι ανταγωνιστικό. Ο Πλατανιάς μου έχει κάνει καλή εντύπωση, αν και είναι μόλις δύο χρόνια στην κατηγορία. Ο προπονητής μας με επέλεξε και θέλω να τον δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα:
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Οι συμπαίκτες μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, με βοηθούν προκειμένου να εγκλιματιστώ το ταχύτερο δυνατόν, γεγονός πολύ σημαντικό. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να δουλέψουμε μεθοδικά και σωστά προκειμένου να έχουμε μια καλή χρονιά».

Για τους στόχους του:
«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να έχει μια καλή χρονιά, δηλαδή να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League το συντομότερο δυνατόν και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα».

Για το γεγονός ότι έγινε πρόσφατα πατέρας:
«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Τα βράδια δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι τη σύντροφό μου και τον νεογέννητο γιο μου. Περιμένω να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να τους έχω κοντά μου σε δυο – τρεις μήνες».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ