ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ισόπαλο το φιλικό του Πλατανιά με την Τεουτά

Ισόπαλο το φιλικό του Πλατανιά με την Τεουτά
Τζιλβάν INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή έληξε και το τέταρτο φιλικό του Πλατανιά στην Βουλγαρία. Οι Χανιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά ισοφάρισαν σε 2-2 την Τεουτά.

Μετά το ισόπαλο φιλικό με την Ξάνθη χωρίς τέρματα αυτή τη φορά ο Πλατανιάς αναδείχτηκε ισόπαλος και σε μια ακόμη φιλική αναμέτρηση στην Σόφια. Οι Χανιώτες αντιμετώπισαν την Τεουτά με το ισόπαλο 2-2 να αφήνει ικανοποιημένο τον Γιώργο Παράσχο μόνο από την προσπάθεια των παικτών του να γυρίσουν το ματς από το 2-0 που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν να χάνουν γρήγορα με 2-0 αλλά ο Τζιλβάν ήταν αυτός που μείωσε αρχικά για την ομάδα των Χανίων στο 32' με τους παίκτες του Παράσχου να προσπαθούν μέχρι τέλους για να πετύχουν και άλλο γκολ και να το καταφέρνουν στο 88' με τον Ρενάτο.

Ο μόνος που αγωνίστηκε σε όλο το ματς ήταν ο Κουλιμπαλί ενώ δεν έπαιξαν καθόλου ο Τσουράκης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω ενοχλήσεων ενώ ο Ανγκούλο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Χανίων, είναι ανέτοιμος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Τζιλβάν, Μιλούνοβιτς, Γιακουμάκης.

Στο β' ημίχρονο ο Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε και τους Σωτηρίου, Δημήτρη, Μπανανά, Ιτούα (75′ Ντεντάκη), Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ (75′ Ζίκο Ρενάτο), Τσιμόντζι, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Πάγκαλος, Φιγκέιρα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ