ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ήττα με 2-1 στο πρώτο φιλικό του Πλατανιά

Ήττα με 2-1 στο πρώτο φιλικό του Πλατανιά

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε 2-1 από την Πιρίν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Πράβετς με τον Γιώργο Παράσχο να χρησιμοποιεί 23 από τους 26 παίκτες που έχει μαζί του στην Βουλγαρία.

Το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν έδωσε την Κυριακή το απόγευμα ο Πλατανιάς με την ομάδα των Χανίων να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την Πιρίν. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, μπόρεσε να δει κάποια από τα πράγματα που ήθελε καθώς χρησιμοποίησε 23 από τους 26 παίκτες που έχει πάρει μαζί του στην Βουλγαρία.

Έτσι μπόρεσε να βγάλει και τα συμπεράσματα του για την πορεία έως τώρα της προετοιμασίας και να αξιολογήσει το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι παίκτες του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την ήττα με 2-1 από την ΟΦΚ Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ γνώρισε η ομάδα μας στο πρώτο τηςφιλικό επί βουλγαρικού εδάφους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48ο λεπτό, ενώ ο Πλατανιάς «απάντησε» με τον Σκουλουδάκη στο 67ο λεπτό. Τοτελικό 2-1διαμορφώθηκε με πέναλτι στο 84′, στο οποίο υπέπεσε ο Πριντέτα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος από τους 26 παίκτες που έχει πάρει μαζί του στο Πράβετς, χρησιμοποίησε τους 23. Εκτός αγώνα έμειναν οι Ηλιάδης, Κασωτάκης και Λαμπίρης.

Ήττα με 2-1 στο πρώτο φιλικό του Πλατανιά

Στο πρώτο φετινό φιλικό για τον Πλατανιά αγωνίστηκαν οι:

Κοκκαλάς (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (46′ Κουλιμπαλί), Κάργας (46′ Καρυπίδης), Μπανανά (46′ Πριντέτα), Βάντερσον (46′ Ζίκο, 68′ Παπανικολάου), Γκνιάτιτς (46′ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46′ Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (46′ Μενδρινός), Μανούσος (46′ Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46′ Ντίνας), Γιακουμάκης (46′ Ντιλαβέρ)".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ