ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η 23άδα του Πλατανιά για Παναθηναϊκό και Λάρισα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος πήρε μαζί του 23 παίκτες για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Θα μείνει στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο ο Πλατανιάς.

Αποστολή για δύο παιχνίδια ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος αφού ο Πλατανιάς μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο και έπειτα θα μεταβεί στην Λάρισα για το ματς με την ΑΕΛ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Κρήτης αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/1, 19.30) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και την Κυριακή (22/1, 17.15) παίζει με τη Λάρισα.

Στα αγωνιστικά για το ματς με τους πράσινους αμφίβολοι είναι οι Σωτηρίου, Γκνιάτιτς και Καρυπίδης, αλλά συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 23άδα του Γιώργου Παράσχου. Μάλιστα, για αυτό το λόγο ο προπονητής του Πλατανιά πήρε μαζί του και τον νεαρό Δημήτρη Κασωτάκης ο οποίος εάν δεν είναι έτοιμος ο Σωτηρίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε θα μπει εκείνος στην αποστολή με τον Κοκκάλα να παίρνει θέση βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μαραγκός, Ντίνας, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ