ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γουνδουλάκης: "Αυτή τη φορά η κομπίνα έπιασε"

Γουνδουλάκης: "Αυτή τη φορά η κομπίνα έπιασε"
Γουνδουλάκης

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε εναντίον του Αστέρα και αναφέρθηκε στην κομπίνα που δούλεψαν στις προπονήσεις (VIDEO).

Ο Πλατανιάς νίκησε με 2-0 τον Αστέρα για την 21η αγωνιστική με τον Φανούρη Γουνδουλάκη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο έμπειρος μέσος βραβεύτηκε από τον γενικό γραμματέα της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλη Τσιριτάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ηταν πράγματι ένα πολύ ωραίο γκολ, αν και έχω πετύχει και άλλα στο παρελθόν. Βέβαια έχω χάσει και εύκολα τέρματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”, είπε μεταξύ άλλων ο Φανούρης Γουνδουλάκης και συμπλήρωσε:

“Ηταν μια κομπίνα που είχαμε κάνει και στο ματς, με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε πετύχει. Το δοκιμάσαμε ξανά στο παιχνίδι με τον Αστέρα και τελικά ήρθε αυτό το γκολ”.

Από την πλευρά του ο κ.Τσιριτάκης, δήλωσε: “Το βραβείο αυτό δείχνει την αγωνιστική συνέπεια του Φανούρη όλα αυτά τα χρόνια στην Super League. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονίσουμε περισσότερο είναι χαρακτήρας και το ήθος του.

Νομίζω ότι φέτος έχομε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλα τα χρόνια που είμαστε στην κατηγορία, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας”.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ