ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γκουτσίδης: "Ταπεινότητα επειδή άσκησα κριτική;"

Γκουτσίδης: "Ταπεινότητα επειδή άσκησα κριτική;"
Γκουτσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, απάντησε μέσω του Sport24.gr στη δήλωση του Γιάννη Παπαδημητρίου, λέγοντας ότι το γεγονός πως άσκησε κριτική σε βάρος των ακριτών, δεν έχει σχέση με την ταπεινότητα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έπρεπε να είναι πιο ταπεινός μετά από όσα ανέφερε για τους Θρακιώτες ( αντί - ποδόσφαιρο), μετά το " διπλό" της ομάδας της Θράκης στα Περιβόλια επί του Πλατανιά. Και ότι ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου ξεχνάει ποιος του έδωσε τη δυνατότητα να είναι εκεί που βρίσκεται σήμερα.

Ο Γκουτσίδης απάντησε μέσω του Sport24.gr στον Γιάννη Παπαδημητρίου και υποστήριξε τα εξής: " Νιώθω τυχερός που έχω υπάρξει μέλος του ΑΟΞ και υπερήφανος. Έχω κερδίσει πολλά ως αθλητής και ως άνθρωπος και πραγματικά πιστεύω ότι ανήκω σε αυτή την ομάδα, την οποία και αγαπώ.

Όσον αφορά στον κύριο Παπαδημητρίου που μίλησε περί ταπεινότητας δεν μπορώ να καταλάβω... Το να ασκείς κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας είναι θέμα ταπείνωσης;

Οι ευκαιρίες που δίνει μια ομάδα σε ένα άτομο, συμπορεύονται με ευνοϊκή κριτική προς αυτήν; Αυτά που πήρα φεύγοντας από τη Ξάνθη, είναι το να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος και η προσφορά μου στην ομάδα:1984-1992. Συν Μάνταλος, Ντίνας, Μπαξεβανίδης, Χασομέρης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ξάνθη, 1-0 τον Πλατανιά
Λουτσέσκου: "Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ