ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γκουτσίδης: "Όσο υπάρχει ελπίδα, υπάρχει και στόχος"

Γκουτσίδης: "Όσο υπάρχει ελπίδα, υπάρχει και στόχος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, υποστήριξε ότι όσο ο Πλατανιάς μπορεί να ελπίζει σε κατάληψη της 5ης θέσης, ο στόχος εισόδου του Πλατανιά στα play-offs είναι στο μυαλό όλων.

Ο Πλατανιάς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο που πέτυχε δύο γκολ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Ξάνθης στο γήπεδο των Περιβολίων με τον βοηθό του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών, Παναγιώτη Γκουτσίδη, να υποστηρίζει ότι χωρίς άγχος, θα παλέψουν για την κατάληψη της πέμπτης θέση και την είσοδο στα play-offs.

"Σήμερα ήταν μία πολύ ευχάριστη ημέρα για την ομάδα του Πλατανιά. Ήταν πραγματικά ένα τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, που για εμάς ήταν ευτυχία να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα εμείς και οι ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά, γιατί πιστεύω ότι το αξίζει. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς, πάνω απ’ όλα, που σήμερα ήταν μεγάλο το κενό του και δεν μπόρεσε από κοντά να κοουτσάρει την ομάδα για να τη βοηθήσει.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που η σοβαρότητά τους ήταν 100% για να μπορέσουν να κερδίσουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να κάνουμε αυτό το συνεχόμενο τρίποντο, που είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικά να το καταφέρει μία ομάδα. Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί, να πάρουμε ό,τι δυνατόν περισσότερο στα επόμενα δύο παιχνίδια και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Από τη στιγμή που έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, προσπαθώντας πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς, εσείς, οι φίλαθλοι γενικά και να τελειώσει έτσι μία σεζόν πολύ καλή ποδοσφαιρική και για την ομάδα του Πλατανιά, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Χανίων", υποστήριξε αρχικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το αν είναι πλέον στόχος για τον Πλατανιά τα πλέι-οφ:

"Προηγουμένως σας είπα ότι υπάρχουν ελπίδες. Φυσικά υπάρχει στόχος και είναι μέσα στο μυαλό όλων μας. Όταν υπάρχει ελπίδα, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν στόχοι. Έδειξε μέχρι τώρα ο Πλατανιάς σοβαρότητα πάνω απ’ όλα και ότι μπορεί να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια. Αυτό που κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια υπάρχει στόχος, χωρίς άγχος, χωρίς στρες, για να μπορέσει η ομάδα να βγάζει αυτό που μπορεί και να κερδίζει τα παιχνίδια"

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ