ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γκουτσίδης: "Ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης υποστήριξε πως ο Πλατανιάς πραγματοποίησε μία απ' τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Γκουτσίδης να τον αντικαταστήσει στη συνέντευξη Τύπου.

Ο βοηθός του έμπειρου τεχνικού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, υποστήριξε πως οι Χανιώτες πραγματοποίησαν ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια τους, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο που άλλαξε τα δεδομένα του ματς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Πλατανιά. Από το πρώτο λεπτό παλέψαμε το ματς, πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Ειδικά όταν είχαμε απέναντί μας αυτόν τον αντίπαλο, παίρνει μεγαλύτερη αξία η απόδοσή μας. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που διεκδίκησαν να πάρουν κάτι σε αυτό το ματς απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ήθελε αυτό το ματς. Όλα αυτά δίνουν αξία στην προσπάθεια των παιδιών. Πολλά μπράβο λοιπόν. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό στο τέλος του πρωταθλήματος".

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε ο Πλατανιάς με τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού σε σχέση με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου;

"Ηταν καθαρά θέμα Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει από το να ρισκάρει και να πιέσει. Μας αιφνιδίασε, δεν μας άφησε να παίξουμε και η ισοφάριση μάς έφερε σε μία αναστάτωση. Ήρθε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, ήρθε και το δεύτερο και όπως καταλαβαίνετε ήταν δύσκολα τα πράγματα για μία ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς να γυρίσουν το παιχνίδι. Το παλέψαμε πάντως και μετά το 2-1. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι χάσαμε 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη και παλέψαμε μέχρι το 90' για να πάρουμε κάτι καλό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ