ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Για τη "ζημιά" στα Πηγάδια ο Πλατανιάς

Για τη "ζημιά" στα Πηγάδια ο Πλατανιάς
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Με την Ξάνθη στα Πηγάδια κοντράρεται το Σάββατο (5/12, 17.15) ο Πλατανιάς, με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει σε Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη που χτύπησαν στο ματς με τη Βέροια. Η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα του Σαββάτου (5/12/15, 17:15) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής (4/12) ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες του να βγάλουν αρκετή ένταση. Ο Γκνιάτιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Εκτός έμειναν και οι Δημήτρης, Μαχαμάτ, Γιακουμάκης και Ολιμπά. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, ενώ στη συνέχεια όλη η ομάδα γευμάτισε μαζί πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβεί οδικώς για την Ξάνθη.

Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ