ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Για δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Εβγκέν Μπούντνικ

Για δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Εβγκέν Μπούντνικ
Μπούντνικ

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού, Εβγκέν Μπούντνικ. Ο 27χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα των Χανίων, όπου βρίσκει τον συμπατριώτη του Βιτάλι Πριντέτα. (PHOTOS).

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τον Πλατανιά, που απέκτησε για δύο χρόνια τον Ουκρανό επιθετικό, Εβγκέν Μπούντνικ. Ο 27χρονος, που βρίσκεται στα Χανιά τις τελευταίες μέρες, πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να υπογράψει και να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, στην Kapfenberger SV, με την οποία σε 21 παιχνίδια σημείωσε 4 γκολ και 3 ασίστ. Στο πρώτο μισό ήταν στην Ο Μπούντνικ έχει παίξει δύο φορές με την Κ21 της Ουκρανίας, έχει ύψος 1.88 και στο παρελθόν έχει περάσει και από Metalist Kharkiv II, Arsenal Kharkiv Κ17, Vorskla, Slovan Liberec, PFK Stal Kamyanske και Dinamo Minsk.

Για δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Εβγκέν Μπούντνικ
Μπούντνικ

Στον Πλατανιά βρίσκει τον συμπατριώτη του Βιτάλι Πριντέτα. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκτός από την ίδια χώρα συνδέονται και με τον ίδιο μάνατζερ, αφού εκπρόσωπός τους είναι ο Άλεξ Πάνκοφ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα των Χανίων και πηγαίνει αρκετούς παίκτες, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για την ακαδημία.

Για δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Εβγκέν Μπούντνικ
Για δύο χρόνια στον Πλατανιά ο Εβγκέν Μπούντνικ

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εβγκέν Μπούντνικ (Evgeniy Budnik). Ο 26χρονος (4/9/90) Ουκρανός επιθετικός υπέγραψε με την ομάδας μας, συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Εβγκέν Μπούντνικ, στην οικογένεια της".

Αυτή για τον Πλατανιά είναι η έκτη μεταγραφή, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι Πιερίκ Κρος, Βασίλης Πλιάτσικας, Πιοτρ Γκζέτσλακ, Δημήτρης Στάμου και Νταβίντ Ομπερχάουζερ.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ