ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γεμάτο "απουσιολόγιο" για Χριστόπουλο

Γεμάτο "απουσιολόγιο" για Χριστόπουλο
INTIME SPORTS

Αρκετοί απόντες στην προπόνηση του Πλατανιά, μια ημέρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου με το Λεβαδειακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Περιστερίδης, θεραπεία οι Ντεντάκης, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου.

Ο Πλατανιάς αφήνει πίσω του τον αγώνα Κυπέλλου με το Λεβαδειακό και κοιτάζει τις επικείμενες υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, όπου για την 9η αγωνιστική της Super League αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρκετοί απόντες για τον Γιάννη Χριστόπουλο, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Περιστερίδης, θεραπεία οι Ντεντάκης, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν είτε ως βασικοί είτε σε μεγάλο μέρος του χθεσινού εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Τέτε.

Για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχαν σε όλη την προπόνηση οι Ιτούα, Τζίλβαν.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Περιστερίδης, θεραπεία οι Ντεντάκης (διάταση στον δικέφαλο), Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον μεθαυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ