ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φουλάρει και παίζει με Πανθρακικό ο Ράμος

Φουλάρει και παίζει με Πανθρακικό ο Ράμος
Ράμος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (13/2, 17:15) αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις. Στην αποστολή κανονικά ο Ράμος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (13/2, 17:15) αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα. Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Ράμος. Ο 26χρονος επιθετικός έκανε θεραπεία και ατομικό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω διαστρέμματος στην αριστερή ποδοκνημική και δύσκολα θα προλάβαινε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Θρακιώτες. Εντέλει, προπονήθηκε κανονικά σήμερα (12/2) και είναι μεταξύ των εκλεκτών του Παράσχου.

Η αποστολή έχει ως εξής: Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Σελίν, Βάντερσον, Δημήτρης, Τσουράκης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Ράμος, Ανγκούλο, Ντίνας, Αποστολόπουλος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ