ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Φιλική τεσσάρα του Πλατανιά επί του Εργοτέλη

Φιλική τεσσάρα του Πλατανιά επί του Εργοτέλη

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 4-2 του Εργοτέλη σε ένα ματς που ο Γιώργος Παράσχος είχε τη δυνατότητα να δει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο τελευταίο λογικά φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πλατανιάς επικράτησε με 4-2 του Εργοτέλη με τον Γιώργο Παράσχο να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το σκορ άνοιξε, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τσουράκης εκτέλεσε φάουλ “σημαδεύοντας” τον Γκνιάτιτς, αυτός βρήκε τον Γιακουμάκη που από καλή θέση, πλάσαρε τον Στεφανάκο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο άρχισε το δεύτερο, καθώς στο 51ο λεπτό, καθώς μετά από συνεργασία του Μενδρινού με τον Αποστολόπουλο, ο τελευταίος σούταρε, ο Στεφανάκος απέκρουσε, αλλά ο Μανούσος πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 2-0.

Τέσσερα λεπτά μετά (55′), ο Αποστολόπουλος και ο Μανούσος… άλλαξαν ρόλους, καθώς ο επιθετικός της ομάδας μας ήταν αυτός που σέντραρε και ο Αποστολόπουλος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με διαγώνιο σουτ (3-0).

Το 4-0 για τον Πλατανιά έγινε στο 86ο λεπτό, όταν ο Τσουράκης γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Παπανικολάου με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Εργοτέλη.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στον χρόνο που απέμενε μέχρι το τέλος, μείωσαν αρχικά με τον Μανουσάκη (4-1 στο 87ο λεπτό), ενώ ο Καϊμακαμούδης διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 90ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Βάντερσον, Καρυπίδης (66′ Κάργας), Μπανανά (66′ Πριντέτα), Στανισάβλιεβιτς (66′ Μουνάφο), Γκνιάτιτς (66′ Ντεβέσα), Μενδρινός (66′ Ντίνας), Αποστολόπουλος (66′ Σκουλουδάκης), Μανούσος (66′ Παπανικολάου), Τσουράκης (66′ Ηλιάδης), Γιακουμάκης (66′ Ντιλαβέρ).

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου):Στεφανάκος (74′ Βασιλειάδης), Καρράς, Τσουμάγκας (89′ Πολυχρονάκης), Τζανής (48′ Κολόκας), Δημήτρης (89′ Σηφάκης), Ρουσάκης, Μισέλ (62′ Βογιατζής), Καλέ, Λεάλ (78′ Λυδάκης), Κοιλιάρας (62′ Πόι), Κατσικοκέρης (66′ Καϊμακαμούδης).

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ