STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποχωρεί από τον Πλατανιά ο Ντεβέσα, τον θέλει ο Απόλλων

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ντεβέσα, Ανδρούτσος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίντακ Ντεβέσα θα μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά. Φαίνεται ότι έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του, ο Απόλλων Σμύρνης καραδοκεί να τον εντάξει στο δυναμικό του. Εξελίξεις την Τρίτη (18/12) με τον Ισπανό χαφ.

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Πλατανιά ο Ντίντακ Ντεβέσα. Ο 27χρονος Ισπανός χαφ κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ για να μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με τις ενδείξεις την Τρίτη (18/12) θα υπάρξει συμβιβασμός, με αποτέλεσμα να μην οδηγηθούν στα... άκρα οι δύο πλευρές.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του, όταν και εφόσον μείνει και τυπικά ελεύθερος. Αν γίνει αυτό, είναι πιθανό ο Ίβηραςνα ξανασμίξει με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να φύγει για το εξωτερικό.

Ο Ντεβέσα παίζει στον Πλατανιά από το καλοκαίρι του 2016. Πέρυσι κατέγραψε 23 συμμετοχές, ενώ εφέτος έχει αγωνιστεί σε 13 ματς, όλα στη Super League. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, για τον Αιγινιακό (10 συμμετοχές). Το 2015-2016 σε 27 ματς έβαλε 13 γκολ στην ομάδα της βόρειας Πιερίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ