ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ευκαιρίες, δοκιμές και Τόρες στο φιλικό του Πλατανιά

Ευκαιρίες, δοκιμές και Τόρες στο φιλικό του Πλατανιά
Τόρες INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ενόψει του "τελικού" με τον Παναιτωλικό αλλά και να δοκιμάσει σχήματα αλλά και τον Ντίνο Πάγκαλο που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον ΑΟΧ είχε ο Γιώργος Παράσχος στο φιλικό με την Κ20.

Φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου έδωσαν το Σάββατο το πρωί οι παίκτες του Πλατανιά σε μια προσπάθεια του Γιώργου Παράσχου οι παίκτες του να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του "τελικού" με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα ο Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τον Ντίνο Πάγκαλο ο οποίος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πλατανιά αλλά αγωνιζόταν την φετινή περίοδο στον ΑΟΧ.

Ο Νταβίντ Τόρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού καθώς πέτυχε τρία γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Τσοντάκης, Γιακουμάκης και Φιγκέιρα.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):Κοκκαλάς (46′ Περιστερίδης), Κουλιμπαλί (46′ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46′ Νέπλιακ), Τετέ (46′ Μενδρινός), Αγκιλέρα (46′ Σούκιας), Φιγκέιρα, Τσοντάκης (46′ Πάγκαλος) , Γουνδουλάκης (46′ Τόρες), Γιακουμάκης.

Κ20 Πλατανιάς (Νίκος Μαναρόλης):Ολιμπά, Κολομπάκης, Στεφανίδης, Μαραγκουδάκης, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Πλατινάκης, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπαδάκης, Τσίτας. Έπαιξαν και οι: Ευθυμάκης, Κοκονάκης, Νικηφόρος, Ρουσάκης, Παπανικολάου, Κοκκινάκης.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ