ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εβδομάδα μεταγραφών στον Πλατανιά

Εβδομάδα μεταγραφών στον Πλατανιά

Στον Πλατανιά είναι πολύ κοντά στον Βραζιλιάνο εξτρέμ Χάντσον, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης των Μπρκόβιτς και Μαρκίνιος.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει το μεταγραφικό πλάνο του Πλατανιά με την διοίκηση της ομάδας των Χανίων να βρίσκεται κοντά σε τρεις περιπτώσεις τις οποίες αναμένεται να κλείσει στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Πρώτος στο κάδρο για την μεταγραφική ενίσχυση των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Χάντσον ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τον Πλατανιά εντός του καλοκαιριού.

Όπως επιβεβαίωναν και οι άνθρωποι του Πλατανιά υπήρξε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και το επόμενο δεκαήμερο ίσως θα βρίσκεται στα Χανιά προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας στα Χανιά περιμένουν και την απάντηση στην πρόταση που έχουν καταθέσει στον Μπρκόβιτς, τον Σέρβο στόπερ όπως επίσης και στον Μαρκίνιος. Πρόκειται για 27χρονο Βραζιλιάνο που επίσης παίζει ως εξτρέμ και θα απαντήσει μέχρι την Τρίτη με την υπόθεση του να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Τέλος και σε ότι να κάνει με τον Ταλέντο της Καλλιθέας ο οποίος επίσης γράφτηκε ότι απασχολεί την ομάδα του Πλατανιά οι "ερυθρόλευκοι" τόνιζαν πως απλά τον είχαν παρακολουθήσει σε ένα ματς της stoiximan.gr Football League χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ