ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έτσι έχασε από τον Ατρόμητο ο Πλατανιάς

Έτσι έχασε από τον Ατρόμητο ο Πλατανιάς
Πλατανιάς INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες να "καθαρίσει" το ματς με τον Ατρόμητο και στο τέλος γνώρισε την ήττα. Τα χαμένα μαρκαρίσματα, η δυστοκία στην επίθεση και ο... Θάνος.

Σε αντίθεση με την εικόνα του στην πρεμιέρα ( ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), η εμφάνιση του Πλατανιά στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, ήταν ριζικά διαφοροποιημένη, άσχετα αν και εκεί οι Χανιώτες γνώρισαν την ήττα (1-2).

Ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν από το ξεκίνημα τους Περιστεριώτες, ώστε να εκμεταλλευτούν την κόπωσή τους. Η ενδεκάδα και ο σχηματισμός (4-4-1-1), άλλωστε, αυτόν τον σκοπό είχαν, το ασφυκτικό πρέσινγκ δηλαδή. Στο πρώτο 45λεπτο οι Χανιώτες ήταν κυρίαρχοι, προηγήθηκαν, έχασαν καλές ευκαιρίες αλλά πήγαν στα αποδυτήρια -μόνο- με το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όχι μόνο πρόσωπα, αλλά και σχήμα (4-1-3-2). Μέχρι να βρουν οι παίκτες του Πλατανιά ποιος θα μαρκάρει ποιον, ήρθε η ισοφάριση (1-1) με τον Λε Ταλέκ.

Και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν υπεροχή, είχαν το δοκάρι του Μιλούνοβιτς και τις φάσεις με τον Γιακουμάκη, όμως η εστία του Γκορμπούνοφ δεν παραβιάστηκε. Ο Ατρόμητος έκανε το 2-1 από στημένη φάση και έφτασε στην ανατροπή. Στο 88' οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν πέναλτι για το χέρι του Μπίτολο. Ο μη καταλογισμός του προκάλεσε θυμό στους Κρητικούς, που εκτιμούν πως αδικήθηκαν.

Το δυσάρεστο είναι ότι μετά τη διακοπή ακολουθεί για τον Πλατανιά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι δεν αποκλείεται έπειτα από τρία ματς να μην έχει κατακτηθεί ούτε βαθμός στη Super League για την ομάδα των Χανίων.

Τουλάχιστον έως τότε, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά θα έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Όπως ο Ράμος, ο Ντίνας, ο Μιλούνοβιτς και ο Μουνάφο. Γενικά η εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια, από την οποία οι παίκτες του Παράσχου κρατούν τα θετικά και προχωρούν.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ