ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιστροφή Κουλιμπαλί και φιλικό με Επισκοπή

Επιστροφή Κουλιμπαλί και φιλικό με Επισκοπή
INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση της Παρασκευής για τον Γιάννη Χριστόπουλο με την ομάδα των Χανίων να κλείνει και φιλικό με την Επισκοπή.

Από την προπόνηση ήρθαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Χριστόπουλο με τον νεαρό τεχνικό να βλέπει την Παρασκευή τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ και ο Ναζλίδης ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης.

Ο μόνος που συνέχισε να είναι απών είναι ο Ιτούα ο οποίος αναμενόταν το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πλατανιά.

Βέβαια ούτε ο Κουλιμπαλί, ούτε ο Ιτούα, ούτε και ο Ναζλίδης θα αγωνιστούν στο φιλικό του Σαββάτου με την Επισκοπή που θα διεξαχθεί στην προσπάθεια της ομάδας των Χανίων να διατηρηθεί σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Επισκοπή, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Χωρίς νέα προβλήματα διεξήχθη σήμερα το πρωί, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Κουλιμπαλί, ανέβασε ρυθμούς ο Ναζλίδης, ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Σέχου, θεραπεία και πάλι για τον Νέπλιακ.

Απόντας ο διεθνής Ιτούα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ