ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Ουντότζι

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Ουντότζι
Ουντότζι

Ο Πλατανιάς επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Σαλόζε Ουντότζι. Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός, που αποτελεί την 7η μεταγραφή, επιστρέφει στην ομάδα των Χανίων μετά τη σεζόν 2012-2013, υπογράφοντας έως το καλοκαίρι.

Παίκτης του Πλατανιά είναι και επισήμως ο Σαλόζε Ουντότζι. Ο μεσοεπιθετικός από τη Νιγηρία επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, έχοντας αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα των Χανίων, τη σεζόν 2012-2013. Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός αποτελεί την 7η προσθήκη για τους Κρητικούς.

Στην ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς ανέφερε τα εξής: " Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σαλόζε Ουντόζι (Chigozie Saloze Udoji), ο οποίος επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας, έπειτα από το πρώτο πέρασμα του την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Ο 31χρονος (16.7.86) μεσοεπιθετικός υπέγραψε με τον Πλατανιά συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα πάρει το νούμερο 25. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καλωσορίζει τον Σαλόζε Ουντόζι στην οικογένειά της".

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Ουντότζι
Ουντότζι

Ο Ουντότζι γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Λάγος, και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζούλιους Μπέργκερ. Ήλθε στην Ευρώπη το 2004. Συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, με την Βίρεν Σαρντάνσκι, ενώ το 2007 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το 2009 ήλθε στην Ελλάδα και την Τρίπολη για τον Αστέρα, ακολούθησε η Ρουμανία (Άστρα Πλοϊέστι) και Βουλγαρία (Μπρασόφ), ενώ το 2012 πάτησε στην Κρήτη για τον Πλατανιά. Ακολούθησε ο Ατρόμητος κι ο Άρης. Το 2014 τον βρήκε στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μινσκ, το 2016 στην Κίνα και την Qingdao Jonoon, ενώ η τρέχουσα σεζόν στη Νορβηγία με τη Λίλεστρεμ.

Οι Χανιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τους Φίλιπ Κλιάιτς, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά, Μικαέλ Μαλσά, Αντώνη Πετρόπουλο, Φίλιπ Κασάλιτσα και Νίλι.

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Ουντότζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δυνατά για επιστροφή Ουντότζι ο Πλατανιάς
Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Νίλι
Παίρνει και Καμπά Σαμπού ο Πλατανιάς

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ