ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Νίλι

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Νίλι

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Νίλι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλμπαθέτε ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή στα Χανιά ο Ουντότζι.

Στο "φουλ" δουλεύουν οι μεταγραφικές "μηχανές" του Πλατανιά. Λίγε ημέρες απομένουν για να πέσει η "αυλαία" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδους και οι "ερυθρόλευκοι" των Χανίων φορτσάρουν. Την Παρασκευή (26/1) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Νίλι

Ο Φρανθίσκο Χοσέ Περδόμο Μπόρχες όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 18 Φλεβάρη του 1994 στη Λας Πάλμας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των Κανάριων Νήσων.

Αρχικά για τη δεύτερη ομάδα και τη σεζόν 2015-2016 στην πρώτη ομάδα της "ουνιόν", συμπαίκτης με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο. Την περυσινή σεζόν ήταν στην Μπαρτσελόνα (στη δεύτερη ομάδα) και στην αρχή της τρέχουσας αποκτήθηκε από την Αλμπαθέτε.

Φέτος είχε ένα γκολ (κόντρα στην πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα Β', κατά σύμπτωση) σε εννιά συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ αγωνίστηκε και στο Copa del Rey στον αποκλεισμό από την Οσασούνα.

Φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας των "μπλαουγκράνα" - υπό την τεχνική ηγεσία του Λουίς Ενρίκε - την 30ή Νοέμβρη του 2016, όταν και πήρε τη θέση του Σαμουέλ Ουμτιτί, στην ίδια ενδεκάδα με Ραφίνια (νυν Ίντερ), Αρντά Τουράν (νυν Μπασάκσεχιρ), Αλέις Βιδάλ, Λουκά Ντιν και Γιάσπερ Σίλεσεν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες (Francisco José Perdomo Borges) ή Νίλι.

Ο 24χρονος (18.2.94) Ισπανός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 22. Γεννημένος στη Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων, ο Νίλι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Las Palmas ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής. Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα C, ενώ τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στη 2η ομάδα.

Το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Las Palmas, ενώ το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην La Liga μπαίνοντας ως αλλαγή σε αγώνα με αντίπαλο την Σεβίλλη. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους “μετακομίζει” στην Βαρκελώνη και ενσωματώνεται στην Barcelona B.

Με προπονητή τον Λουίς Ενρίκε παίρνει συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα της Barcelona, μπαίνοντας ως αλλαγή σε εκτός έδρας αγώνα με την Hercules για το Κύπελλο, στη θέση του Ουμτιτί. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού πήρε μεταγραφή για την Albacete, όπου έμεινε για έξι μήνες πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Νίλι στην οικογένειά της".

Επίσημο: Στον Πλατανιά ο Νίλι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΝΤΟΤΖΙ

Την Παρασκευή (26/1) αναμένεται στα Χανιά και ο Τσιγκόζι Ουντότζι, για την επικείμενη επιστροφή του οποίου σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από την Πέμπτη (25/1). Ο Ουντότζι γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Λάγος, και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζούλιους Μπέργκερ. Ήλθε στην Ευρώπη το 2004. Συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, με την Βίρεν Σαρντάνσκι, ενώ το 2007 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το 2009 ήλθε στην Ελλάδα και την Τρίπολη για τον Αστέρα, ακολούθησε η Ρουμανία (Άστρα Πλοϊέστι) και Βουλγαρία (Μπρασόφ), ενώ το 2012 πάτησε στην Κρήτη για τον Πλατανιά. Ακολούθησε ο Ατρόμητος κι ο Άρης. Το 2014 τον βρήκε στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μινσκ, το 2016 στην Κίνα και την Qingdao Jonoon, ενώ η τρέχουσα σεζόν στη Νορβηγία με τη Λίλεστρεμ.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ