ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψε ο Καρυπίδης, εκτός οι Ντικαμονά, Βάντερσον στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ καθώς ο Βάντερσον υπέστη θλάση. Στην διάθεση του Παράσχου ο Καρυπίδης.

Ο Γιώργος Παράσχος γνώριζε από την αρχή της εβδομάδας πως δεν θα είχε στην διάθεση του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ τον Ντικαμονά που είχε αποβληθεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήλπιζε ότι τουλάχιστον θα μπορούσε να υπολογίζει στον Καρυπίδη. Αυτό έγινε με τον έμπειρο στόπερ να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται στην διάθεση του.

Δεν έλειψε όμως ένα ακόμα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής το οποίο ακούει στο όνομα Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος στη τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγή και μετά τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην 19μελή αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής στην οποία βρίσκονται οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέντα, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ και Γκρζέλτσακ.

Επέστρεψε ο Καρυπίδης, εκτός οι Ντικαμονά, Βάντερσον στον Πλατανιά
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ