ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψε με πρόκριση ο Κουλιμπαλί

Επέστρεψε με πρόκριση ο Κουλιμπαλί
Κουλιμπαλί, Ιτούα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Μάλι νίκησε τη Μποτσουάνα και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί του Πλατανιά επιστρέφει με πρόκριση στα Χανιά. Ενσωματώθηκε ο Γιακουμάκης, αλλά έκανε την Τετάρτη (18/11) αποκατάσταση.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί του Πλατανιά χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας απέναντι στη Μποτσουάνα. Το Μάλι νίκησε με 2-0 και έτσι πήρε την πρόκριση για την γ' προκριματική φάση για το Μουντιάλ του 2018.

Ο Αφρικανός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: " Νίκη-πρόκριση με 2-0 στη φάση των ομίλων πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018". Μένει να φανεί σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο δεξιός μπακ των Χανιωτών και αν ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής (22/11) με τον Λεβαδειακό.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με το καθιερωμένο εβδομαδιαίο οικογενειακό διπλό όπου ο τεχνικός του Πλατανιά ζήτησε από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν σαν να πρόκειται για επίσημο παιχνίδι και να εφαρμόσουν όλα όσα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Ο Γκνιάτιτς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Γιακουμάκης επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων, όμως δεν πήρε μέρος στο δίτερμα καθώς ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ