ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Πλατανιά

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/10) τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο έχοντας όμως το μυαλό του στην αναμέτρηση της Super League με την Καλλονή θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Πλατανιά και το γεγονός ότι έφτασε στην 10η θέση του πρωταθλήματος επανέφερε τα χαμόγελα στην ομάδα του Γιώργου Παρασχού με τον έμπειρο τεχνικό να ευελπιστεί ώστε η ομάδα του στα επόμενα ματς να μαζέψει και άλλους σημαντικούς πόντους.

Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως πλέον υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του καθώς την Δευτέρα (26/10) είδε και τον Ντίνα να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Φυσικά ο έμπειρος μέσος δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό εκτός και αν ο Παράσχος θελήσει να τον προφυλάξει ώστε να τον έχει στον πάγκο για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή.

Άλλωστε ο Πλατανιάς μπορεί να έχει μπροστά του, αρχικά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό όλων είναι στο ματς πρωταθλήματος όπου με μια ακόμη νίκη θα δοθεί συνέχεια στο νικηφόρο σερί και θα προσθέσει τρεις πολύ σημαντικούς πόντους στο σακούλι του.

Η προπόνηση της Δευτέρας αρχικά περιλάμβανε ασκήσεις με παιχνίδι κατοχής όπου πήραν μέρος όλοι οι παίκτες. Στη συνέχεια όσοι είχαν παίξειτο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Η προετοιμασία για το ματς του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με πρωινή προπόνηση, ενώ μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη στην Αθήνα.

Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων θα παραμείνουν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα και θα επιστρέψουν στη βάση τους την Πέμπτη, για να ξεκινήσειη προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν με την Καλλονή (31/10/2015, 17.15) στα Περιβόλια.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ