ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εμπλοκή στις συζητήσεις Πλατανιά με Παράσχο

Εμπλοκή στις συζητήσεις Πλατανιά με Παράσχο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος παρουσιάζεται επιφυλακτικός από τις οφειλές της διοίκησης του Πλατανιά σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και άλλους υπαλλήλους της ομάδας και δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την παραμονή του.

Αν και φαινόταν ότι η παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Πλατανιά τη νέα σεζόν ήταν διαδικαστική υπόθεση και πως οι δυο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε νέα συμφωνία, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι επιφυλακτικός από τις οφειλές της διοίκησης σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και άλλους υπαλλήλους της ομάδας και για το λόγο αυτό δεν έχει πάρει την απόφαση να δώσει τα χέρια με τους Χανιώτες.

Σύμφωνα με το "Goal", οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να τον καθησυχάσουν, αναφέροντας πως επίκειται ΑΜΚ και με τα χρήματα αυτά θα καλυφθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, είναι πολύ καλές, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όμως έχει μείνει μόνος του όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και εκεί υπάρχουν δυσκολίες.

Πάντως, αν διευθετηθούν τα όποια οικονομικής φύσεως ζητήματα που υπάρχουν, δεν θα έχει θέμα να παραμείνει στον Πλατανιά. Όμως, την δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι στον "αέρα" και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, ακόμα και το "διαζύγιο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ