ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έμεινε στον Πλατανιά και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι συμφώνησε με την ομάδα του Πλατανιά για να παραμείνει στα Χανιά για ένα χρόνο ακόμα υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Κάτοικος Χανίων και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι καθώς συμφώνησε με τον Πλατανιά να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και είναι ο δεύτερος μετά τον Καρυπίδη που ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας.

Ο Βάντερσον ο οποίος είναι 33 χρονών βρίσκεται τα δυο τελευταία χρόνια στον Πλατανιά και είχε εξαιρετική παρουσία βοηθώντας την ομάδα να πραγματοποιήσει αρκετά καλές χρονιές. Την πρώτη σεζόν, το 2015-16 είχε παίξει σε 29 ματς ενώ την περίοδο που μας πέρασε είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "HΠΑΕΠλατανιάςΧανίωνανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήΒάντερσονΣκαρντοβέλι, για έναν ακόμα χρόνο".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση για την άδεια που εξασφάλισε η ομάδα των Χανίων και ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν σκληρά προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"ΗΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για 6η συνεχόμενη σεζόν εξασφάλισε, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, την άδεια για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2017-18, καθώς και στις διοργανώσεις της UEFA.

Πρόκειται για μια επιτυχία που πιστώνεται στην συλλογική δουλειά, όλων εκείνων που καθημερινά εργάζονται για την ομάδα μας, από την διοίκηση, μέχρι τους φροντιστές.

Παρόλα αυτά, πρέπει να δοθούν ξεχωριστά συγχαρητήρια στον οικονομικό διευθυντή τηςΠΑΕ,Νίκο Κουλιέρη, καθώς και στην διευθύντρια του γραφείου προέδρου,Αλίκη Μαστοράκη, για την άψογη παρουσίαση του φακέλου τηςΠΑΕ Πλατανιάςστην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ