ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δυσαρέσκεια για Ζιλβάν στον Πλατανιά

Δυσαρέσκεια για Ζιλβάν στον Πλατανιά
Ζιλβάν INTIME SPORTS

Στον Πλατανιά δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από τη στάση και τη συμπεριφορά του Ζιλβάν στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν.

Όσο περνούν οι μέρες και ο Ζιλβάν δεν αλλάζει στάση και συμπεριφορά στις προπονήσεις της ομάδας του Πλατανιά, δείχνοντας αδιαφορία τόσο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας των Χανίων για την παρουσία του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ζιλβάν από τον οποίο είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις φέτος άπαντες μπορεί να αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα στην ΑΕΚ και ως αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό έμεινε εκτός. Ο Γιώργος Παράσχος ήθελε να του στείλει ένα πρώτο μήνυμα το οποίο φαίνεται ότι δεν το έλαβε σοβαρά υπόψιν ο Βραζιλιάνος άσος και το πιθανότερο είναι πως θα μείνει εκτός και από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή την Τρίτη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η παραμονή του στην ομάδα των Χανίων μετά τον Ιανουάριο να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη από το καλοκαίρι υπήρχαν φωνές στον Πλατανιά που έλεγαν ότι έπρεπε να γίνουν προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του Ζιλβάν αλλά αυτό δεν έγινε.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ