ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δυο παίκτες θέλει ο Χριστόπουλος

Δυο παίκτες θέλει ο Χριστόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων.

Η νίκη επί του ΟΦΗ δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Πλατανιά να κάνουν καλά Χριστούγεννα και να απολαύσουν με ηρεμία αυτές τις έξι μέρες που έχουν άδεια.

Όλοι οι παίκτες σκόρπισαν από την Κυριακή το μεσημέρι και θα επανέλθουν και πάλι στις προπονήσεις την επόμενη των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα την Παρασκευή (26/12) το απόγευμα.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και η παρουσία του κρίνεται ικανοποιητική αν και το τεχνικό επιτελείο θα επιθυμούσε η ομάδα να έχει δυο με τρις βαθμούς ακόμα.

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά ο Γιάννης Χριστόπουλος θα επιθυμούσε την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών. Ενός που θα παίζει στην άμυνα και ενός που θα παίζει στην μεσαία γραμμή.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Γκσπούρινγκ και αν ο γκολκίπερ από την Αυστρία ο οποίος αποκτήθηκε για να βρίσκεται στην ομάδα μαζί με τον Ολιμπά αλλά δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής παραμείνει στα Χανιά και μετά τον Ιανουάριο και μέχρι το καλοκαίρι ή αποτελέσει παρελθόν.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ