ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δυνατά για επιστροφή Ουντότζι ο Πλατανιάς

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÂÅÑÏÉÁ (SUPERLEAGUE, 14ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ)
(EUROKINISSI/REPORTER IMAGES)
ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÂÅÑÏÉÁ (SUPERLEAGUE, 14ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ) (EUROKINISSI/REPORTER IMAGES) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς κινείται για την απόκτηση του 31χρονου Νιγηριανού πρώην μέσου της ομάδας (όπως και των Αστέρα, Ατρομήτου κι Άρη), Τσιγκόζι Ουντότζι.

Μετά τον 23χρονο δεξιό μπακ, Νίλι, ο οποίος υπέγραψε στον Πλατανιά και θα ενισχύσει τους "ερυθρόλευκους" των Χανίων στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη Super League Σουρωτή, συνεχίζεται η ενίσχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πλατανιάς κινείται για την απόκτηση του 31χρονου Νιγηριανού πρώην μέσου της ομάδας (όπως και των Ατρομήτου, Αστέρα και Άρη), Τσιγκόζι Ουντότζι.

Ο Ουντότζι γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Λάγος, και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζούλιους Μπέργκερ. Ήλθε στην Ευρώπη το 2004. Συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, με την Βίρεν Σαρντάνσκι, ενώ το 2007 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το 2009 ήλθε στην Ελλάδα και την Τρίπολη για τον Αστέρα, ακολούθησε η Ρουμανία (Άστρα Πλοϊέστι) και Βουλγαρία (Μπρασόφ), ενώ το 2012 πάτησε στην Κρήτη για τον Πλατανιά. Ακολούθησε ο Ατρόμητος κι ο Άρης. Το 2014 τον βρήκε στη Λευκορωσία με την Ντινάμο Μινσκ, το 2016 στην Κίνα και την Qingdao Jonoon, ενώ η τρέχουσα σεζόν στη Νορβηγία με τη Λίλεστρεμ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ