ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δοκιμάζει Φιλίποφ στο ματς με την Μοντάνα

Δοκιμάζει Φιλίποφ στο ματς με την Μοντάνα
Φιλίποφ

Τον Βούλγαρο αμυντικό Φιλίπ Φιλίποφ θα δοκιμάσει ο Γιώργος Παράσχος στο φιλικό ματς του Πλατανιά με την Μοντάνα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) θα αντιμετωπίσει την Μοντάνα 1921 στις 18:00 σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Βουλγαρία.

Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Βούλγαρο άσο Φιλίπ Φιλίποφ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Είναι 27 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε την Μπότεφ Πλόβντιβ. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο του με την U21 της Βουλγαρίας έκανε το 2008 απέναντι στην... Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Παράσχος σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος:

"Συγκριτικά με πέρυσι που η αρχή για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, φέτος η κλήρωση είναι πιο ικανοποιητική. Ξεκινάμε με δύο ματς στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες.

Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα σε ένα -θεωρώ- πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να έχουμε στο παιχνίδι μας, τη διάρκεια που είχαμε και στον περσινό μαραθώνιο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ