ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δίνει ανάσες ο Παράσχος ενόψει ΠΑΣ στον Πλατανιά

Δίνει ανάσες ο Παράσχος ενόψει ΠΑΣ στον Πλατανιά
Γιακουμάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Πέμπτης με τον Πλατανιά αφήνοντας εκτός τους Στάθη, Γιακουμάκη, Μουνάφο και Βάντερσον.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Γιώργο Παράσχο να δίνει ανάσες σε κάποιους εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει αφήσει εκτός τους Στάθη, Γιακουμάκη, Μουνάφο και Βάντερσον ενώ δεν υπολογίζει στον τραυματία Στανισάβλιεβιτς. Αντίθετα ο Γκνιάτιτς είναι κανονικά στην διάθεση του όπως και ο Καρυπίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (26/1/17, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκνιάτιτς, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησηςανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Συγκεκριμένα:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνιεβιτς, Ντίνας, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Ντεβεσά, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέντα, Μπανανά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ