ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διέψευσε τα δημοσιεύματα ο Ζουμπουλάκης

Διέψευσε τα δημοσιεύματα ο Ζουμπουλάκης
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υποστήριξε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Πλατανιά μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και όχι να φύγει τον Δεκέμβριο.

Δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τον Άγγελο Ζουμπουλάκη να είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πλατανιά και να επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο. Ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής όμως με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υποστήριξε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα των Χανίων, λήγει τον Ιούλιο του 2015, και πως ναι μεν θέλει να παίζει όπως κάθε ποδοσφαιριστής αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή.

"Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά Χανίων -που λήγει το καλοκαίρι του 2015- και την επιθυμία του να βοηθήσει, όποτε κληθεί, την ομάδα μας, εκφράζει ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο 25χρονος αμυντικός «αναμένεται να ζητήσει μεταγραφή τον Δεκέμβριο», ο Άγγελος Ζουμπουλάκης «βάζει τα πράγματα στη θέση τους», τονίζοντας στη δήλωσή του τα εξής:

«Έχω συμβόλαιο με τον Πλατανιά έως το καλοκαίρι του 2015. Είμαι ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Πέρασα μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά τον περυσινό τραυματισμό μου, όμως έχω επιστρέψει απόλυτα υγιής και είμαι έτοιμος να προσφέρω.

Πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω σκληρά, επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα μου και θα το κάνω όποτε κληθώ από τον προπονητή μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου είτε είναι για ένα παιχνίδι είτε για όλα τα παιχνίδια είτε για 90 λεπτά είτε για λίγα λεπτά.

Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται, όμως η τελική απόφαση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προπονητή».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ