ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διάταση στους προσαγωγούς ο Γιορέντε, αμφίβολος για ΠΑΟΚ

Διάταση στους προσαγωγούς ο Γιορέντε, αμφίβολος για ΠΑΟΚ
EUROKINISSI SPORTS

Οι τραυματισμοί των Μανούσου, Στανισάβλιεβιτς στο ματς με τον Πανιώνιο δεν ήταν καθόλου ανησυχητικοί με τους δυο παίκτες να είναι στην διάθεση του Παράσχου. Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει του Ισπανού που γλίτωσε όμως την θλάση.

Μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στον Πλατανιά υπήρχε ανησυχία για την κατάσταση των Γιορέντε, Μανούσου και Στανισάβλιεβιτς που αποχώρησαν τραυματίες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο με τον πρώτο ο οποίος έχει πάθει μια διάταση με τον Ισπανό να γλιτώνει την θλάση. Ο αριστερός οπισθοφύλακας είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Παράσχος υπολογίζει κανονικά τους Μανούσο και Μπανανά που γυμνάζονται χωρίς πρόβλημα ενώ και ο Στανισάβλιεβιτς δουλεύει σε φουλ ρυθμούς αλλά είναι είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος ο Γκνιάτιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ