ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δεν "χαλάει" του Παράσχου στον Πλατανιά

Δεν "χαλάει" του Παράσχου στον Πλατανιά
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΕ Πλατανιάς και Γιώργος Παράσχος θα πορευτούν κατά τα φαινόμενα μαζί και τη νέα σεζόν. Η ανανέωση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού είναι ζήτημα χρόνου. Σε τρία ματς γράφει... ιστορία στην ομάδα των Χανίων.

Θα συνιστά έκπληξη αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία του Γιώργου Παράσχου με τον Πλατανιά. Η συνεργασία του 64χρονου προπονητή με την ΠΑΕ είναι μέχρι σήμερα εξαιρετική. Ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα, ενώ και η θετική πορεία της ομάδας στη Super League καθιστούν τις σχέσεις τους εξαιρετικές.

Από τις εκκρεμότητες της διοίκησης είναι η επέκταση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού. Συζητήσεις ως γνωστόν έχουν ήδη γίνει, αν και ο ίδιος ήθελε να "τρενάρει" το ζήτημα. Είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει πρώτα να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία και μετά να προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στην ομάδα των Χανίων τουλάχιστον και την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να "χαλάσει" το deal, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό θα έχει ισχύ το νέο συμβόλαιο, αν όλα πάνε καλά στις τελικές συζητήσεις.

Φυσικά η επικείμενη επέκταση της συνεργασίας με τον Παράσχο σηματοδοτεί και την παραμονή του βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι δύο άνδρες, άλλωστε, συνεργάστηκαν και στην Ξάνθη, στον Λεβαδειακό και στον Ατρόμητο, ενώ στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ο τεχνικός από τον Αίγειρο Ροδόπης έφυγε από τον Παναιγιάλειο για να είναι ξανά στο... πλευρό του Παράσχου.

Γράφει ιστορία στον Πλατανιά

Ο Γιώργος Παράσχος έχει κοουτσάρει τον Πλατανιά στη Super League σε 27 παιχνίδια. Ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο της ομάδας της Κρήτης στην πρώτη κατηγορία είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, που μετρά 29 παιχνίδια. Είναι ζήτημα χρόνου να ανέβει στην πρωτιά της σχετικής λίστας ο Παράσχος.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ