ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ατομικό για τέσσερις στον Πλατανιά

Ατομικό για τέσσερις στον Πλατανιά
Δημήτρης, Μιλούνοβιτς INTIME SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πλατανιά με τους παίκτες της ομάδας των Χανίων να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τι κρίσιμο ματς, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τον Ολυμπιακό και τους γηπεδούχους να θέλουν τουλάχιστον ένα πόντο για να μην μπλέξουν. Τέσσερα προβλήματα για Παράσχο.

Διαφορετικά από ότι περίμεναν στον Πλατανιά εξελίχθηκε η 33η αγωνιστική και πλέον η ομάδα των Χανίων για να μην μπλέξει σε σενάρια παραμονής θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό στο παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" φυσικά και είναι αδιάφοροι καθώς έχουν στεφθεί ήδη πρωταθλητές αλλά φυσικά διαθέτουν ομάδα που ακόμα και με τα δεύτερα αν αγωνιστεί μπορεί να φύγει με το διπλό από τα Χανιά.

Οπότε το ματς για τον Πλατανιά θα έχει αρκετές δυσκολίες και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο αν ο Γιώργος Παράσχος συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις απουσίες που είδε να έχει την Δευτέρα, στην επιστροφή των παικτών του στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει.

Συγκεκριμένα αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι οι Γκαβιλάν, Μιλούνοβιτς, Τζίλβαν και Νέπλιακ με τους τρεις πρώτους να άνουν αγώνα δρόμου για να δώσουν το παρών ενώ σίγουρα θα απουσιάσει ο Ουκρανός άσος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το διήμερο ρεπό ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαβιλάν, Μιλούνοβιτς, Τζίλβαν, θεραπεία ο Νέπλιακ. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί, στο Μάλεμε".

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, όσα έχουν απομείνει θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Τετάρτη μέχρι και την εξάντληση τους ενώ τιμώνται στα 20 και 25 ευρώ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων -που έχουν απομείνει, μετά την προσφορά- για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 10Μαΐου, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα γίνει από την Τετάρτη 6Μαΐουέως και το Σάββατο 9Μαΐου, ως εξής:

- Από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.
- Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Τιμές

Θύρες 1 & 2:25 ευρώ.
Θύρα 3:20 ευρώ".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ